مقالات آموزشی

 
چگونه با تله ویزیت بیماری مربوط به پوست و مو خود را درمان کنیم؟

چگونه با تله ویزیت بیماری های مربوط به پوست و مو خود را درمان کنیم؟

خدمات پوست تله ویزیت از طریق از طریق وب سایت ایمن یا دستگاه تلفن همراه به بیماران امکان دسترسی ملی به متخصصین پوست دارای پروانه پزشکی را می دهد. بیماران یک مشاوره کامل، تشخیص کامل، برنامه درمان شخصی و نسخه های مناسب دریافت می کنند. بیماران می توانند دیگر مدت زمان زیادی را در مطب پزشک نگذرانند و رفت و آمدهای وقت گیر به مطب پزشکان نداشته باشند
تاثیر ویزیت از راه دور بر بیماران کم توان

تاثیر ویزیت از راه دور بر بیماران کم توان

هممون اسم معلولیت رو شنیدیم. خیلی هامون هم حس بدی نسبت به معلولیت داریم. بیشترین تصورمون از افراد دارای معلولیت هم معلولین جسمی هست. اما این تعریف و نگاه دقیقی نسبت به معلولیت نیست. شاید خود ما جای این افراد بدنیا آمده بودیم. شاید یک روز دچار این ناتوانی شویم…!
تاثیر هوش مصنوعی در تشخیص بیماری ها

تاثیر هوش مصنوعی در تشخیص بیماری ها

هوش مصنوعی با تحلیل دقیق حجم زیادی از داده‌ها، نقش مهمی در تشخیص سریع و دقیق بیماری‌ها ایفا می‌کند.
انواع بیماری‌ها و آسیب‌های پوستی

انواع بیماری‌ها و آسیب‌های پوستی

آکنه آکنه نوعی بیماری پوستی است باعث بروز جوش‌های سرسفید، سرسیاه، قرمز (پاپول)، چرکی (پوسچول)، ندولار و کیستیک در نقاط مختلف بدن می‌شود. آکنه بیشتر در بین نوجوانان دیده می‌شود؛ اگرچه ممکن است به دلایلی در سنین دیگر نیز بروز کند.
بیماری آدیسون یا نارسایی آدرنال

بیماری آدیسون یا نارسایی آدرنال

بیماری آدیسون یا نارسایی آدرنال زمانی رخ می دهد که بدن کورتیزول کافی و گاهی اوقات آلدوسترون تولید نمی کند. کورتیزول توسط غدد فوق کلیوی، در قسمت بالای کلیه ها تولید می شود.
اهداف تشخیص بیماری آلزایمر با هوش مصنوعی

اهداف تشخیص بیماری آلزایمر با هوش مصنوعی

۱. بهبود تشخیص زود هنگام آلزایمر: هدف اصلی این تحقیق، توسعه روش‌های هوش مصنوعی برای تشخیص زود هنگام آلزایمر است. این روش‌ ها قادر به استفاده از تصاویر MRI و داده‌ های آزمایش خون هستند تا بیماران آلزایمر را در مراحل ابتدایی شناسایی کنند و اقدامات پیشگیرانه و درمانی مناسب را به زودیتر انجام دهند...
بیماری پارکینسون چیست؟ نشانه‌ها، علائم و درمان آن

بیماری پارکینسون چیست؟ نشانه‌ها، علائم و درمان آن

بیماری پارکینسون یک اختلال عصبی پیشرونده است که با مشکلات حرکتی شروع می‌شود. این بیماری می‌تواند بخشی از مغز شما که حرکات بدن را کنترل می‌کند، تحت تاثیر قرار دهد. پارکینسون به‌تدریج آغاز می‌شود؛ بنابراین اغلب افراد متوجه بیماری خود نمی‌شوند اما با گذشت زمان، لرزش جزئی در دست شروع شده و در نهایت این بیماری می‌تواند بر نحوه راه رفتن، صحبت کردن، خوابیدن و تفکر شما تاثیر بگذارد. در ادامه این مقاله به بررسی علائم و روش‌های پیشگیری از این اختلال می‌پردازیم.
شایع‌ترین بیماری ها در جهان کدامند؟

شایع‌ترین بیماری ها در جهان کدامند؟

ررسی‌های جدید نشان می‌دهد که بیماری‌های مربوط به سیستم عصبی از میگرن گرفته تا سکته مغزی، پارکینسون و زوال عقل و غیره، شایع‌ترین بیماری در جهان هستند و باعث مرگ ۱۱.۱ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ شده‌اند.
بیماری‌های رایج در دوران کودکی

بیماری‌های رایج در دوران کودکی

کودکان ممکن است به بیماری های مختلفی مبتلا شوند که برخی از آنها شایع تر از سایرین هستند. در اینجا چند بیماری رایج در دوران کودکی آورده شده است:
درک، پیشگیری و درمان یک بیماری شایع به نام سرماخوردگی

درک، پیشگیری و درمان یک بیماری شایع به نام سرماخوردگی

سرماخوردگی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ویروسی است که تقریباً همه افراد در طول زندگی خود حداقل یک بار به آن مبتلا می‌شوند. این بیماری معمولاً با علائمی مانند سرفه، گلو درد، عطسه و آبریزش بینی همراه است. در این مقاله، به بررسی ویروس‌های عامل سرماخوردگی، علائم، روش‌های پیشگیری و درمان آن خواهیم پرداخت و همچنین به عوارض احتمالی و تفاوت‌های آن با آنفولانزا خواهیم پرداخت.
بیماری‌های شایع دهان و دندان کودکان

بیماری‌های شایع دهان و دندان کودکان

خرابی دندان‌ها و بروز بیماری‌های شایع دهان و دندان کودکان باعث نگرانی والدین می‌شود. این موضوع ناشی از عدم رعایت بهداشت دهان و دندان کودک می‌باشد که می‌توان با رعایت آن از شر بیماری‌های دهان و دندان کودکان در امان ماند. اگر شما هم از آن دسته والدینی هستید که همواره نگران این موضوع‌اید در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با بیماری‌های شایع دهان و دندان کودکان و راه‌های پیشگیری و درمان آنها آشنا کنیم.
بیماری‌های شایع در حیوانات خانگی

بیماری‌های شایع در حیوانات خانگی

بیماری‌های شایع در حیوانات خانگی می‌توانند به دلیل عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، تغذیه، محیط و مراقبت‌های بهداشتی ایجاد شوند...
پیشگیری از بیماری‌های شریانی چگونه می‌توانیم سلامت خود را حفظ کنیم؟

پیشگیری از بیماری‌های شریانی چگونه می‌توانیم سلامت خود را حفظ کنیم؟

بیماری شریانی که گاهی بیماری شریان نیز نامیده می‌شود، یک بیماری عروقی است که بر شریان‌های بدن شما تأثیر می‌گذارد، عروقی که خون غنی از اکسیژن را از قلب به بافت‌های بدن می‌برند
بیماری های رایج کودکان

بیماری های رایج کودکان

بیماری های اطفال طیف وسیعی از بیماری ها و شرایطی را در بر می گیرد که کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد. در اینجا به برخی از بیماری های رایج کودکان اشاره می کنیم:
بیماری اوریون

بیماری اوریون

یماری اوریون (Mumps) یک بیماری ویروسی است که معمولاً با تورم غدد پاروتید (غدد بزاقی) در زیر گوش‌ها مشخص می‌شود. این بیماری به طور عمده در کودکان دیده می‌شود، اما بزرگسالان نیز ممکن است به آن مبتلا شوند.
بیماری آتاکسی

بیماری آتاکسی

آتاکسی (Ataxia) به اختلالی در هماهنگی حرکتی و تعادل اطلاق می‌شود که به‌ویژه ناشی از مشکلات در مغز کوچک (سیرِبِرُم) یا مسیرهای عصبی مرتبط با آن است. افراد مبتلا به آتاکسی مخچه‌ای ممکن است در تنظیم قدرت، دامنه، جهت، سرعت و ریتم انقباضات عضلانی مشکل داشته باشند. این امر منجر به حرکات نامنظم و ناهماهنگ می‌شود که می‌تواند به اشکال مختلفی مانند ضعف، ناهماهنگی، تأخیر در زمان واکنش و ناهماهنگی زمانی خود را نشان دهد.
بلفاریت، بیماری شایع چشم

بلفاریت، بیماری شایع چشم

بلفاریت، اصطلاح پزشکی برای پلک های تحریک شده و متورم، یک بیماری شایع چشم است. این یک بیماری مزمن است، اما مسری نیست. اگر پوست چرب یا بیماری های پوستی خاصی دارید، ممکن است بیشتر به بلفاریت مبتلا شوید.
بیماری گاستریت اتروفیک

بیماری گاستریت اتروفیک

گاستریت اتروفیک (Atrophic Gastritis) یک نوع التهاب مزمن معده است که در آن بافت پوششی معده به تدریج تخریب می‌شود. این وضعیت می‌تواند منجر به کاهش تولید اسید معده و آنزیم‌های گوارشی شود و در نهایت به مشکلاتی مانند سوء جذب مواد مغذی و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها، به ویژه سرطان معده، منجر شود
کاردیومیوپاتی - بیماری های قلبی

کاردیومیوپاتی - بیماری های قلبی

کاردیومیوپاتی گروهی از بیماری‌ها است که عضله قلب را تحت تأثیر قرار می‌دهد و پمپاژ خون به بقیه بدن را برای قلب سخت‌تر می‌کند. این می تواند منجر به نارسایی قلبی، آریتمی، یا حتی مرگ ناگهانی قلبی شود.
بیماری موکوپلی ساکاریدوز (MPS)

بیماری موکوپلی ساکاریدوز (MPS)

موکوپلی‌ساکاریدوز (Mucopolysaccharidosis یا MPS) یک گروه از اختلالات ژنتیکی است که بر اثر نقص در آنزیم‌هایی که مسئول تجزیه موکوپلی‌ساکاریدها (نوعی کربوهیدرات پیچیده) هستند، ایجاد می‌شود. این اختلالات منجر به تجمع موکوپلی‌ساکاریدها در بافت‌ها و ارگان‌های بدن می‌شود و می‌تواند عوارض جدی و متنوعی را به همراه داشته باشد.
1234567
درباره پزشک
دکتر فاطمه نعمت اللهی

» تخصص: زنان، زایمان و نازایی

» شهر : تهران