مقالات آموزشی

 
بیماری های رایج گوارشی

بیماری های رایج گوارشی

دستگاه گوارش متشکل از دستگاه گوارش (GI)، کبد، لوزالمعده و کیسه صفرا به بدن در هضم غذا کمک می کند. هضم برای تجزیه غذا به مواد مغذی مهم است که بدن شما از آنها برای انرژی، رشد و ترمیم سلولی استفاده می کند.
تعریف بیمارستان هوشمند: دیدگاه دانشگاهی و صنعتی

تعریف بیمارستان هوشمند دیدگاه دانشگاهی و صنعتی

83 ویژگی برای بیمارستان هوشمند شناسایی شده است که در 3 دسته قرار می گیرند. (تکنولوژی، خدمات و هدف) متداول ترین (جالب ترین) ویژگی های بیمارستان هوشمند بر اساس فراوانی هر ویژگی تعیین می شود.
بیماری کلیه پلی کیستیک چیست؟

بیماری کلیه پلی کیستیک چیست؟

کلیه ها یک جفت اندام لوبیایی شکل هستند که در قسمت بالایی شکم قرار دارند. آنها مواد زائد و مایع اضافی را از خون فیلتر می‌کنند که به شکل ادرار از بدن خارج می شود. کلیه ها همچنین مقدار برخی از مواد حیاتی بدن مانند الکترولیت ها را تنظیم می‌کنند.
علت خارش بدن ناشی از بیماری های کبدی

علت خارش بدن ناشی از بیماری های کبدی

خارش پوست یا خارش می تواند از علائم بیماری کبد باشد. با این حال، همه مبتلایان به بیماری کبد خارش را تجربه نمی کنند و علل خاص این خارش ناشناخته است.این مقاله به بررسی علل احتمالی خارش در افراد مبتلا به بیماری کبدی و سایر علل احتمالی خارش می پردازد.
بیماری مزمن کلیوی

بیماری مزمن کلیوی

بیماری مزمن کلیه که نارسایی مزمن کلیه نیز نامیده می شود، شامل از دست دادن تدریجی عملکرد کلیه است. کلیه‌های شما مواد زائد و مایعات اضافی خون را فیلتر می‌کنند و سپس در ادرار شما دفع می‌شوند. بیماری مزمن کلیوی پیشرفته می تواند باعث ایجاد سطوح خطرناک مایعات، الکترولیت ها و مواد زائد در بدن شما شود.
علایم بیماری ریوی و تله ویزیت

علایم بیماری ریوی و تله ویزیت

بیماری ریه به هر مشکلی در ریه گفته می شود که مانع از عملکرد صحیح ریه ها شود
تاثیر تله ویزیت بر بیماران کم توان

کمک تله ویزیت به بیماران کم توان

"معلولیت ها بر اساس اختلالاتی که عامل بروز آن است در ۶ بخش جسمی و حرکتی ، عقب ماندگی ذهنی، اختلالات اعصاب و روان، حس بینایی، شنوایی، گفتاری تقسیم بندی می شود"....
چگونه می توان پزشکان را در اهمیت مراقبت بیمار محور مشارکت داد و تله ویزیت بیماران را ایمن کرد

چگونه می توان پزشکان را در اهمیت مراقبت بیمار محور مشارکت داد و تله ویزیت بیماران را ایمن کرد

مراقبت بیمار محور یک رویکرد مراقبت بهداشتی است که بر مشارکت بین بیماران و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی آنها تأکید می کند و بر ترجیحات، نیازها و ارزش های بیمار تمرکز می کند تا اطمینان حاصل شود که به تصمیمات و خواسته های بیماران احترام گذاشته میشود. درگیر کردن پزشکان در این رویکرد می تواند چالش برانگیز باشد، اما برای ارائه مراقبت های بهداشتی با کیفیت بالا ضروری است. شما می‌توانید با درک و پرداختن به دیدگاه‌های آنها، انتقال مؤثر مزایا و ایجاد یک محیط مشارکتی، نقشی اساسی در تشویق پزشکان به پذیرش مراقبت‌های بیمار محور داشته باشید.
توسعه نرم افزار سفارشی در مراقبت های بهداشتی کلید بهبود نتایج بیماران و کاهش هزینه ها

توسعه نرم افزار سفارشی در مراقبت های بهداشتی کلید بهبود نتایج بیماران و کاهش هزینه ها

بخش مراقبت های بهداشتی در چند دهه اخیر به سرعت تغییر کرده است. همه گیری نیاز به تحول دیجیتال در صنعت مراقبت های بهداشتی را تسریع کرد.سازمان‌های مراقبت‌های بهداشتی بیشتری در توسعه نرم‌افزار مراقبت‌های بهداشتی سفارشی سرمایه‌گذاری می‌کنند تا عملیات پزشکی را ساده‌سازی کنند، مراقبت‌های باکیفیت ارائه کنند و تجربه بیمار را بهبود بخشند.
ابزار هوش مصنوعی جدید، تاریخچه پزشکی را برای تطبیق بیماران با بهترین داروهای ضد افسردگی تجزیه و تحلی

ابزار هوش مصنوعی جدید، تاریخچه پزشکی را برای تطبیق بیماران با بهترین داروهای ضد افسردگی تجزیه و تحلیل می کند

محققان کالج بهداشت عمومی دانشگاه جورج میسون از قدرت مدل‌های تحلیلی هوش مصنوعی (AI) برای تطبیق سابقه پزشکی بیمار با مؤثرترین داروی ضد افسردگی استفاده کرده‌اند و به بیماران این امکان را می‌دهند که علائم را زودتر پیدا کنند. وب‌سایت رایگان MeAgainMeds.com توصیه‌های مبتنی بر شواهد را ارائه می‌کند و به پزشکان و بیماران این امکان را می‌دهد تا داروی ضد افسردگی بهینه را در اولین بار پیدا کنند.
کاربرد تله مدیسین در بیماران مبتلا به بیماری مزمن:

کاربرد تله مدیسین در بیماران مبتلا به بیماری مزمن

طی پاندمی جهانی covid 19 ،تله مدیسین یک فاصله اجتماعی ایمن بخصوص برای مراقبت طولانی و خود مدیریتی بیماران مبتلا به بیماری های مزمن فراهم کرد. تله مدیسین یک تکنولوژی علمی و معتبر است که در کنترل بیماری های مزمن فواید زیادی دارد من جمله پیشگیری از خطر انتقال عفونت بین بیماران. به علاوه تله مدیسین نه تنها توسط زمان و مکان محدود نمی شود بلکه جهت ارتباط و فراهم سازی اطلاعات پزشکی پلی میان پرسنل سلامت و بیماران فراهم آورده است.
چگونه اعتماد بیمار را به Telehealth ایجاد کنیم

چگونه اعتماد بیمار را به Telehealth ایجاد کنیم

دلایل زیادی وجود دارد که چرا افراد ممکن است در مورد استفاده از خدمات بهداشتی از راه دور به جای مراجعه حضوری به پزشک تردید داشته باشند یا نگران باشند: پیچیدگی پیمایش در پلت فرم، شک و تردید در مورد توانایی تشخیص با استفاده از ابزارهای دیجیتال، ترس از امنیت داده های پزشکی شخصی، و خیلی بیشتر.
نظارت از راه دور بر بیمار و پیشگیری از افزایش بیماری

نظارت از راه دور بر بیمار و پیشگیری از افزایش بیماری

امروزه مزایا و کاربردها و امکاناتی که بیگ دیتا در اختیار ما می‌گذارد بر کسی پوشیده نیست. اما یکی از حیاتی‌ترین و تاثیرگذارترین کاربرد بیگ دیتا در پزشکی از راه دور و تشخیص و درمان انواع بیماری‌ها است.
مروری بر سیستم اطلاعات بیمارستانی

مروری بر سیستم اطلاعات بیمارستانی

امروزه تمامی پزشکان جهت ایجاد پرونده پزشکی و مشاهده هیستوری بیماران و تصمیم گیری در خصوص پروسیجر درمانی برای بهبود درمان، همچنین در تحقیق و بررسی کیس بیماران، نیازمند بایگانی اطلاعات بر روی کاغذ و یا نرم افزار پزشکی و پرونده الکترونیک هستند که تمامی اطلاعات علمی و اسناد پزشکی را ثبت کنند. اگر شما رئیس ، مدیر یا یکی از مسئولین بیمارستان هستید، بهتر می دانید که در بیمارستان شما مثل همه بیمارستان های دیگر نیاز به سیستم HIS هست تا فرایندهای مدیریتی و مراقبت با استفاده از این سیستم مدیریت و کنترل شود.
مزایای استفاده از اینترنت اشیا در حوزه پزشکی و مراقبت از بیمار

مزایای استفاده از اینترنت اشیا در حوزه پزشکی و مراقبت از بیمار

اینترنت اشیاء (IoT) دنیایی از امکانات را به روی حوزه پزشکی گشوده است: در هنگام اتصال به اینترنت، دستگاه های پزشکی معمولی می توانند داده های اضافی ارزشمند دیگری را جمع آوری کنند، بینش بیشتری در مورد علائم و روندها ارائه دهند، مراقبت از راه دور را فعال کنند و به طور کلی کنترل بیشتری را در طول زندگی و معالجه بیماران به آنها ارائه دهند.
مفهوم انتقال الکترونیکی اطلاعات بیماران

مفهوم انتقال الکترونیکی اطلاعات بیماران

سلامت الکترونیک بر انتقال الکترونیکی اطلاعات بیماران در قالب پرونده الکترونیک استوار است و موفقیت در اجرای HER راه را برای سلامت الکترونیک هموار می کند . دسترسی تیم درمانی به داده‌های بیمار در هر کجا، تحلیل درست و دقیق شرکت‌های بیمه، ایجاد روندهای خودکار جهت اعلام حساسیت‌ها و تداخلات دارویی، یادداشت‌های بالینی، نسخه‌های الکترونیک، برنامه‌ریزی و ارسال درخواست به آزمایشگاه و دریافت نتایج از مواردی است که با اجرایی شدن پرونده الکترونیک بیماران امکان پذیر می شود
فناوری بیمار محور از راه دور و بهبود مراقبت های بهداشتی

فناوری بیمار محور از راه دور و بهبود مراقبت های بهداشتی

تعامل فیزیکی انسان با شیوع ویروس تا حدودی خنثی شده است .زیرا اکثر جوامع اقدامات لازم را برای فاصله گذاری اجتماعی و خود انزوا برای کمک به مهار شیوع ویروس انجام می دهند. با این حال، بهبود عنصر انسانی تعامل در مراقبت‌های بهداشتی به لطف سرمایه‌گذاری بیشتر بر روی نوآوری فناوری برای خدمات بهداشتی امکان‌پذیرتر شده است. پارادایم مراقبت های بهداشتی در واقع با استفاده از فناوری پیشرفته بیمار محور که زندگی میلیون ها نفر را در سراسر جهان متحول می کند، در حال تغییر است.
اینترنت اشیا برای ویزیت بیشتر بیماران

اینترنت اشیا برای ویزیت بیشتر بیماران

علاوه بر اعتماد روزافزون صنعت به تلفن های هوشمند ، شبکه های بهداشت و درمان به طور فزاینده ای در اینترنت اشیاء (IoT) یا دستگاههای روزمره ای که به اینترنت متصل می شوند از جمله فناوری های پوشیدنی مانند ساعتهای هوشمند که حرکت بیمار را دنبال می کند ، سرمایه گذاری می کنند. بیمارستان ها و پزشکان از این فناوری برای ارتباط با بیماران و بهبود دید کلی عملکردهای خود استفاده می کنند.
ورود بیمارستان ها به متاورس با معرفی پلتفرم واقعیت مجازی

ورود بیمارستان ها به متاورس با معرفی پلتفرم واقعیت مجازی

بیمارستان ها با واقعیت مجازی وارد فراجهان می شوند تا از هر نظر به بیماران کمک کنند.
کاربرد بلاک چین برای حفظ سوابق بیماران در پرونده الکترونیک سلامت برای افزایش حریم خصوصی، مقیاس پذیری

کاربرد بلاک چین برای حفظ سوابق بیماران در پرونده الکترونیک سلامت برای افزایش حریم خصوصی، مقیاس پذیری و در دسترس بودن

سیستم های پرونده الکترونیک سلامت (EHR) به طور فزاینده ای به عنوان روشی موثر برای به اشتراک گذاشتن سوابق بیماران در بین بیمارستان های مختلف استفاده می شود. با این حال، دسترسی به داده های پراکنده بیمار از طریق چندین EHR هنوز یک چالش است. هدف ما ایجاد سیستمی برای دسترسی آسان به سوابق بیمار در میان EHR ها بدون تکیه بر یک سیستم نظارتی متمرکز است.
123456
درباره پزشک
دکتر فاطمه نعمت اللهی

» تخصص: زنان، زایمان و نازایی

» شهر : تهران