|
کم خونی یک اختلال خونی شایع است که زمانی رخ می دهد که بدن گلبول های قرمز کمتر از حد طبیعی داشته باشد. گلبول های قرمز با استفاده از پروتئینی به نام هموگلوبین، اکسیژن را در سراسر بدن حمل می کنند. اگر این سلول ها یا این پروتئین کافی نباشد، کم خونی ایجاد می شود.
|
روش های مثبت برای بهبود رشد مغز در کودکان برای والدینی که به دنبال راهکارهایی برای بهبود رشد کودکان خود هستند، می تواند مفید و موثر باشد. همه ما میدانیم که کودکان موجوداتی بسیار تأثیرپذیر هستند، اما این فقط در مورد سرعت یادگیری رفتارها و عادت های خود آنها نیست. بلکه در مورد رشد واقعی مغز آنها نیز می باشد. مغز از زمانی که کودک هنوز در رحم است شروع به شکل گیری می کند و در تمام اوایل کودکی به سرعت رشد خواهد کرد.
|
اضطراب و ترس در کودکان، می تواند تا حدودی منجر به نگرانی در والدین آنها شود. اما گاهی اوقات کودکان از موقعیت ها یا اشیایی که برای بزرگسالان خطری ندارند و آنها را خطرناک نمی دانند، می ترسند. اما واقعیت این است که مسخره کردن کودک یا مجبور کردن او برای مقابله با ترس فقط اوضاع را بدتر می کند. با جدی گرفتن ترس کودک و تشویق او به صحبت در مورد احساسات خود می توانید به او کمک کنید، با ترس خودش مقابله کند.
|
خون دماغ در کودکان شایع است اما معمولاً کوتاه مدت بوده و به ندرت علتی برای نگرانی محسوب میشود. به هر حال موارد خونریزی شدید، برگشت کننده یا مداوم نیاز به مراقبت پزشکی دارد.
|
کولیک یا قولنج در کودکان با گریه و یا دل پیچه های مکرر، طولانی مدت و شدید در یک نوزاد همراه است. کولیک می تواند به خصوص برای والدین ناراحت کننده باشد زیرا کولیک کودک بدون دلیل مشخصی اتفاق میفتد و به نظر می رسد هیچ راهی برای تسکین آن وجود ندارد. دلپیچه ها غالباً در غروب زمانی که والدین اغلب خسته هستند، اتفاق میفتد. قولنج معمولاً وقتی کودک در حدود 6 هفته دارد به اوج خود می رسد و پس از 3 تا 4 ماهگی به طور قابل توجهی کاهش می یابد. گرچه گریه بیش از حد با گذشت زمان برطرف می شود، اما کولیک فشار قابل توجهی را به پرستار کودک تازه متولد شده وارد می کند.
|
بیماری سلیاک یک اختلال خودایمنی است که روی دستگاه گوارش تأثیر میگذارد. اگر کودک شما بیماری سلیاک دارد، سیستم ایمنی بدنش با حمله به پرزهای پوشش داخلی رودهٔ کوچک او به گلوتن یا پروتئین موجود در گندم، چاودار و جو واکنش نشان میدهد. در نتیجه، بدن کودک قادر به جذب مواد مغذی از غذاهایی که از رودهٔ کوچک آسیبدیده میگذرد نیست و او ممکن است دچار سوءتغذیه شود.
|
افراد مبتلا به اختلال اتیسم غالبا در برقراری ارتباط و ایجاد ارتباط عاطفی و اجتماعی با دیگران با مشکلاتی روبه رو هستند.انهاد ممکن است اطلاعات حسی مانند صداها و بوها را متفاوت از دیگران پردازش کنند و همین امر ممکن است زمینه ساز برخی از علائم رفتاری اتیسم باشد که افراد ممکن است از خود نشان دهند.
|
امروزه تمام والدین میدانند بهداشت دندان کودک جهت جلوگیری از پوسیدگی دندان او است. اما اغلب اوقات فرآیند تمیز کردن دندان کودک بسیار مشکل و پردردسر میباشد. ممکن است کودک ...
|
لکنت زبان در بچهها معمولاً با پشت سر گذاشتن دوران کودکی رفع میشود، اما گاهی نیز این مشکل ادامه پیدا میکند. درمان لکنت زبان با رشد کودک و افزایش سن ممکن است مشکلتر شود. بنابراین، پیگیری برای رفع لکنت را لازم است از دوران کودکی شروع کنیم. نقش خانواده و مداخلهٔ زودهنگام در بهبود و پیشگیری از انتقال لکنت به دوران بزرگسالی نیز بسیار بسیار مهم است.
|
بیماری عروق کرونر یک بیماری قلبی است که در آن ماده ای مومی (پلاک) در داخل رگ ها جمع می شود که خون غنی از اکسیژن را به قلب کودک شما (شریان های کرونر) می رساند. کودک شما که درمان نشود ، در معرض خطر بیماری هایی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا است که می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود...
|
کودکان ممکن است به روشهای مختلفی نسبت به استرس واکنش نشان بدهند، مثلاً بیشتربه والدین بچسبند، مضطرب و گوشهگیرو یا عصبانی و آشفته شوند و حتی دچار شب ادراری شوند.به واکنشهای کودکتان به گونهای حامیانه پاسخ دهید، به نگرانیهایشان گوش دهید و تا میتوانید عشق و توجه بیشتری نثارشان کنید.
|
سردرد در میان کودکان شایع است و معمولا مساله مهمی نیست. همانند بزرگسالان، سردرد در کودکان نیز انواع متفاوتی دارد، مانند میگرن یا سردردهای تنشی. سردرد کودکان ممکن است به صورت روزانه و مزمن نیز باشد. گاهی اوقات بیماری، عفونت، استرس و اضطراب شدید یا ضربه کوچکی به سر نیز میتواند دلیل سر درد باشد...
|
رفلاکس ادراری معمولاً در نوزادان و کودکان تشخیص داده میشود. این مشکل، احتمال ابتلا به عفونتهای مجرای ادراری را افزایش میدهد؛ اگر این عفونتها درمان نشوند، میتوانند آسیبهای کلیوی ایجاد نمایند.ریفلاکس ادراری اولیه در کودکان ممکن است با افزایش سن برطرف شود. درمان این مشکل که بر جلوگیری از آسیب کلیوی تمرکز دارد، شامل مصرف دارو یا عمل جراحی میشود.
|
تومور اپاندیموما در کودکان ، تومورهای مغزی هستند که از رشد غیرعادی سلولهای گلیال ناشی میشوند. سلولهای گلیال، نوعی سلول مغزی هستند که در اطراف نورونها قرار دارند. نورونها تکانههای الکتریکی را هدایت میکنند تا اطلاعاتی را انتقال دهند. سلولهای گلیال، از نورونها محافظت و آنها را عایق میکنند.
|
دیدن درد کشیدن نوزادان و کودکان نوپا قلب آدمی را به درد میآورد. وقتی بچهها هنوز بسیار کوچکند و قادر به بیان مشکلات خود نیستند دانستن این موضوع که درد کودک موضوعی جدی است یا خیر، دشوار است.
|
عفونت مجاری ادراری یک عفونت باکتریایی است که میتواند هر بخشی از دستگاه ادراری را تحت تأثیر قرار دهد. این دستگاه شامل کلیهها که ادرار را تولید میکنند، میزنای یا حالِب که لولههای حمل ادرار از کلیهها به مثانه است، مثانه که ادرار را تا زمانی که بدن آمادهٔ تخلیۀ آن است، ذخیره میکند و میزراه یا پیشابراه یعنی لولهای که ادرار را از مثانه به خارج از بدن انتقال میدهد.
|
ویروس کرونا، سلامت همه مردم را در سراسر جهان و در سنین مختلف تهدید می کند. کودکان از این خطر مستثنی نیستند و به دلیل سخت بودن رعایت پروتکل های بهداشتی بیشتر در معرض خطر هستند. والدین در سلامتی کودکان نقش اساسی دارند. آن ها باید موارد بهداشتی را به فرزندانشان آموزش دهند و به صورت ویژه از فرزندانشان مراقبت کنند.
|
در پشت گلو کودک شما، دو توده بافتی بیضی شکل وجود دارد. این تودهها از ورود هر نوع میکروب به بدن کودک جلوگیری میکند. این بافتها لوزه نامیده میشوند. لوزه ها بخشی از سیستم ایمنی را می سازند، و با عفونت مقابله می کنند.
|
وقتی کودکی از درد پا یا درد مفصل شکایت میکند این موضوع ممکن است باعث نگرانی والدین یا پرستاران بچه شود. به طور معمول این ناراحتی به سادگی ناشی از دردهای رشد است که خود به خود برطرف میشوند. در هر حال مردم باید در مورد نشانهها و علایمی که نشان دهندۀ موضوعات جدیتر هستند هشیار باشند.
|
کودکان هم به کرونا مبتلا می شوند. در اوایل شیوع ویروس کرونا این شایعه مطرح شد که کودکان در معرض خطر کرونا نیستند؛ اما باید بدانید که کودکان نیزبه ویروس کرونا (SARS-CoV-2) که عامل بیماری کوید 19 (COVID-19) است آلوده می شوند. در اکثر مواقع این بیماری در نوزادان و کودکان خفیف بوده است ولی...
|