با استفاده از Metaverse در پزشکی، معاینات از راه دور در محیط آنلاین انجام می شود و پزشکان می توانند در موارد و بیماری هایی که نیاز به کنترل فیزیکی ندارند، بدون مراجعه به بیمارستان با پزشکان ملاقات کنند. جراحی های مختلف مستقل از مکان، زمان و توانایی فیزیکی، بدون نیاز به مسافرت پزشک و بیمار بین کشورها انجام خواهد شد. این امکان وجود دارد که توسعه جراحی دیجیتال با Metaverse گسترش بیشتری پیدا کند.
انتظار میرود بخش ماژولهای آموزشی و آموزشی پزشکی از نظر سهم درآمد در طول دوره پیشبینی پیشرو باشد. استفاده روزافزون از فناوریهای پیشرفته مانند واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، واقعیت ترکیبی و هوش مصنوعی برای توضیح فرآیندهای جراحی و آموزش پزشکان و کادر پزشکی، انتظار میرود استفاده زیاد از این فناوریها برای بهبود دقت جراحی باعث رشد درآمد بخش پیشرو شود. در پیش. واقعیت افزوده و واقعیت مجازی همچنین به ارائه درک بهتر از فرآیندهای جراحی و نحوه عملکرد داروها کمک می کنند.
در حال حاضر، در سیستم پزشکی، سیستم الکترونیکی بکار گرفته شده جهت انجام کارهای پزشکی نهایتاً به سیستم متاورس تبدیل میشود. واقعیت مجازی VR (virtual reality)، واقعیت بزرگنمائی شده AR (Augmented reality)، واقعیت مخلوط شده (Mixed Reality) و هوش مصنوعیArtificial intelligence (AI)، برای قدرت بخشیدن به کاربردهای مورد استفاده به کار گرفته خواهد شد.
همینطور کمپانیهای تولید کننده وسایل پزشکی واقعیت مخلوط شده را برای سوارکردن وسائل جراحی و طراحی اطاقهای عمل بکار گرفتهاند. سازمان بهداشت جهانی با بکارگیری واقعیت بزرگنمائی شده AR و تلفنهای هوشمند پاسخ دهندههای کوید-19 را آموزش میدهد، متخصص روان پزشکی با بکارگیری واقعیت مجازی (VR) استرسهای متعاقب حوادث در سربازان در حال جنگ را درمان میکنند.
در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط
دکتر فاطمه نعمت اللهی ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.
در دنیای واقعی، برای اولین بار جراحی AR در بیماران زنده در حین جراحی ستون فقرات توسط جراحان اعصاب دانشگاه جان هاپکینز John Hopkins بکار گرفته شده است. جراحان 6 پیچ در ستون فقرات بیمار قرار دادند. دو روز بعد یک گروه دیگر جراحان توموری را از ستون فقرات بیماری خارج کردند. هر دو تیم هدفونهای ساخته شده توسط کمپانی Augmedics را بکار گرفتند، که میتوانستند درون اعضاء بیمار را بخوبی ببینند. این کار مثل داشتن، یک GPS است که براحتی در جلوی چشم همه چیز را میتوان دید. در دانشکده پزشکی دانشگاه میامی در آمریکا استادان برای آموزش دادن پرسنل، در فوریتهای پزشکی از AR، VR و MR جهت درمان بیماران مجروح، سکتههای قلبی و مغزی یا زخم ناشی از شلیک گلوله استفاده میکنند.