نظارت از راه دور بر بیمار با اینترنت اشیا

با پیشرفت بسیار سریع و بی برنامه تکنولوژی هایی نظیر اینترنت اشیا یا Internet Of Things ما شاهد پیشرفت های بسیار زیادی در زمینه های مختلف زندگیمان بوده ایم! برخی از افراد تصور می‌کنند که IOT تنها در حوزه های خاصی مانند حمل و نقل، انبارداری و کارخانه های تولیدی کاربرد دارد، در حالی که مزیت ها و کاربردهای این تکنولوژی بدون محدودیت است و می‌توان از آن در هر زمینه ای استفاده کرد. 

اینترنت اشیاء دارای کاربردهای مختلفی در مقوله‌ی سلامت از مانیتور کردن دستگاه‌های پزشکی با استفاده از سنسورهای موجود تا حفظ امنیت و سلامت بیماران و کمک به پزشکان در ارائه‌ی خدمات می‌باشد. در این راه سلامت هوشمند بدون مانع نیست. تعداد دستگاه‌های متصل و مقدار عظیم داده‌ی تولید شده می‌تواند برای مراکز پردازش داده‌ی بیماستان‌ها چالش برانگیز باشد. همچنین این سوال پیش می‌آید که چگونه می‌توان امنیت این داده‌ها را تامین کرد، به خصوص در شرایطی که باید میان دستگاه‌های مختلف رد و بدل شوند.

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  دکتر فاطمه نعمت اللهی  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

 سلامت هوشمند با اینترنت اشیا

محیط بیمارستان برای اکثر مریض هایی که باید تحت نظارت باشند، یک محیط منفی است که از آن نفرت دارند. راهکارهای اینترنت اشیا در این زمینه به کمک بیماران می‌آید و به آن‌ها کمک می‌کند که بسیار بهتر از گذشته مراقب سلامتی خود باشند. پزشکان با استفاده از ابزارهای پوشیدنی اینترنت اشیا مانند دستنبندها و ساعت های هوشمند بر بیماران خود نظارت می‌کنند و در صورت نیاز برای بیماران خود هشداری می‌فرستند.این کار نه تنها هزینه های درمانی را کاهش می‌دهد بلکه کار بیمار و پزشکان را بسیار راحت تر از گذشته کرده است.

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  پروفسور دکتر سیروس مومن زاده  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

تشخیص بیماری های مهم

برخی از بیماری ها اگر در یک زمان مشخص تشخیص داده شوند، قابل درمان هستند. اینترنت اشیا در این زمینه هم به کمک پزشکان آمده است و با توجه به علم پزشکی توانسته است به بیماران کمک کند که بیماری های مزمن خود را تشخیص دهند. این تشخیص بیماری ها برای درمان بسیار مهم است.

نظرات

مقالات مرتبط

سایر پزشکان مرتبط