معرفی دسته‌های نقشه استارتاپ های حوزه سلامت دیجیتال

با نگاهی به نقشه استارتاپ‌ های حوزه سلامت دیجیتال ایران، می‌توان به وضعیت، حیطه‌های فعالیت و نحوه پراکنش استارتاپ‌های این حوزه پی برد.استارتاپ‌ها، یکی از اجزای مهم اکوسیستم استارتاپ سلامت دیجیتال ایران هستند و آشنایی با آنها می‌تواند برای سرمایه‌گذاران، فعالان و به ویژه علاقه‌مندان ورود به این اکوسیستم سودمند باشد

 

۱آموزش سلامت و شبکه اجتماعی

استارتاپ‌های این دسته با گردآوری مجموعه‌ای از اطلاعات در زمینه‌های مختلف سلامت و پزشکی و همچنین با فراهم آوردن فضایی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و تعامل بین کاربران به اطلاع‌رسانی و ارائه آموزش‌ می‌پردازند.

۲ابزارهای تشخیصی درمانی

استارتاپ‌های این گروه به طراحی و تولید محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری می‌پردازند که می‌توانند در زمینه‌های تشخیصی و  درمانی به کادر درمان کمک کنند

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  دکتر فاطمه نعمت اللهی  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

۳(پرونده الکترونیک

استارتاپ‌های این دسته با هدف حفاظت از اطلاعات پزشکی بیماران و مدیریت مطب‌ها و مراکز خدمات درمانی، اطلاعات پزشکی بیماران را در قالب پرونده الکترونیک سلامت (EHR) گردآوری می‌کنند.

۴پزشکی از راه دور

این گروه با ۴۴ استارتاپ، بیشترین تعداد استارتاپ سلامت دیجیتال را دارد. این استارتاپ‌ها با فراهم کردن امکان ارتباط متنی، صوتی یا تصویری با مراقبان سلامت، دسترسی بیماران به درمانگران بدون حضور در مراکز درمانی را تسهیل می‌کنند

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  پروفسور دکتر سیروس مومن زاده  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

۵(تسهیل دسترسی

این دسته از استارتاپ‌ها با ارائه خدماتی همچون نوبت‌گیری از پزشکان به صورت آنلاین، بانک مشخصات پزشکان و بانک اطلاعات مراکز درمانی مختلف بر اساس نزدیکی به موقعیت جغرافیایی کاربر، دسترسی به خدمات پزشکی و سلامت را تسهیل می‌کنند.

۶خدمات آنلاین دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی

این دسته شامل طیف وسیعی از فعالیت‌ها از جمله ارائه پلتفرم خرید، فروش و اجاره محصولات سلامت، ارائه اطلاعات دارویی، یادآوری مصرف دارو، ثبت سفارش از داروخانه و تحویل در محل است.

۷(سبک زندگی سالم

استارتاپ‌های این دسته در دو دسته اصلی قرار دارند. دسته اول استارتاپ‌هایی هستند که بر اساس تحلیل ژنتیک پیشنهاداتی به افراد ارائه می‌دهند و دسته دوم شامل استارتاپ‌هایی است که با ارائه برنامه غذایی یا ورزشی توسط مربیان و کارشناسان، افراد را در رسیدن به وزن ایده‌آل و تندرستی یاری می‌کنند.

۸گردشگری سلامت

استارتاپ‌های این گروه، خدمات حمل‌ونقل، پذیرش، درمان، گردشگری و غیره را برای شهروندان کشورهای منطقه و حتی سایر نقاط جهان ارائه می‌دهند.

۹مدیریت مراقبت

استارتاپ‌های این دسته با آموزش خودمراقبتی، ثبت علائم و داروها، طراحی ابزارهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری پایش وضعیت سلامت و غیره کیفیت مراقبت را بهبود می‌بخشند.

۱۰(مراقبت و خدمات در منزل

این گروه از استارتاپ‌ها، دسترسی به خدمات پزشکی، تشخیصی و مراقبتی در منزل و محل مورد نظر مشتریان را تسهیل می‌کنند.

۱۱(آموزش پزشکی

استارتاپ‌های این دسته خدماتی مانند آموزش‌های مجازی حوزه پزشکی، اطلاع‌رسانی برنامه‌های آموزشی مفید و امکان گفتگو و مشورت با سایر متخصصین سلامت را ارائه می‌کنند.

۱۲ طب سنتی

استارتاپ‌های این دسته خدماتی از قبیل ارائه خدمات مشاوره‌ای و ویزیت آنلاین جهت آشنایی و افزایش آگاهی افراد با مبانی طب سنتی را ارائه می‌دهند.

۱۳ تامین مالی

یکی از استارتاپ‌های بررسی خدمات خود را با هدف حمایت مالی از بیماران نیازمند، در قالب تامین و تکنولوژی مالی سلامت متمرکز کرده است.

۱۴) مدیریت و مراقبت بیمارستانی

استارتاپ‌های این دسته محصولاتی برای کمک به مدیریت بیمارستان و ارتقای کیفیت مراقبت بیمارستانی طراحی و تولید کرده‌اند.

۱۵) تحلیل داده

تنها استارتاپ موجود دراین دسته در حوزه مصورسازی و دسته‌بندی داده‌های سلامت فعالیت می‌کند

نظرات

مقالات مرتبط

سایر پزشکان مرتبط